top of page

Pomáháš, pomáhám, pomáháme

Poznala jsem na facebooku dvě dámy, které mě naprosto nadchly. Když člověk něco umí, měl by to využít i na pomoc jiným lidem, kteří neměli takové štěstí. V teorii super, ale málokdo se k něčemu takovému odhodlá a opravdu jen málokdo tomu zasvětí svůj veškerý čas a život.

Kristýna a Martina Šmejkalová jsou autorky neziskové organizace Splněné dětské přání - http://www.splnene-prani.cz. Prostřednictvím svých ručně šitých panenek a vůbec celé myšlenky plní kulturní přání a sny handicapovaných a nemocných dětí. Dostávají do povědomí nás všech, že máme velké štěstí, že jsme zdraví.. že jsou naše děti zdravé..

Každý má možnost si prostřednictvím jejich facebookových stránek https://www.facebook.com/PanenkyProHandicapovaneIZdraveDeti?fref=nf adoptovat (zakoupit) jednu z ručně šitých panenek a přispět tak na splněná dětská přání. Tyto panenky můžete prostřednictvím Martiny Šmejkalové nechat zaslat i přímo do rodin, jako dárek pro některé handicapované dítko, kde udělá panenka velkou radost. Martina šije i nádherné nákupní tašky, které si můžete koupit a přispět tak na splněné dětské přání.

Já dostala díky autorkám možnost se zapojit (i když úplně miniaturně) a udělat taky trochu radosti. Pro letní soutěž jsem projektu Splněná dětská přání vyrobila dvě princeznovské korunky :-) Snad udělají spoustu parády a princeznám radost.

O celé soutěži se dočtete zde:http://www.splnene-prani.cz/prazdninova-soutez-pro-vazne-nemocne-a-handicapovane-deti.html

Přeju nádherný týden :-)

Kačka


bottom of page